Suna la: 0368 453 671 sau Fa o Rezervare Online!FA ACUM O REZERVARE!

Zona Bran

Decoratiuni nunta Brasov | Aranjamente nunta Brasov

Posted in: Uncategorized

Decoratiuni nunta Brasov | Aranjamente nunta Brasov

Cred ca nu ai ajuns intamplator aici! Cred ca urmeaza ziua cea mare si cauti, cauti….sunt atat de multe de pregatit si parca… Lasa-ne sa fim alaturi de voi, misiunea noastra este sa cream acea zi speciala pe care poate demult v-ati imaginat-o! Iubirea trebuie sarbatorita, ca nu degeaba ziua nuntii se numeste „the big day”!

 

Decoratiuni si aranjamente florale masa mirilor

Masa mirilor este poate cea mai importanta componenta din decorul locatiei de nunta. Aranjamentele florale si decoratiunile pe care le alegem pentru masa voastra sunt cele care dau tonul intregului decor. Tot ansamblul se va lega armonios, pentru ca invitatii sa se regaseasca perfect in atmosfera nuntii.

 

Marturii pentru invitatii nuntii

Marturiile vin de asemenea in ajutorul mirilor de a-si exprima recunostinta fata de invitatii care au fost alaturi de ei in ziua marelui eveniment, asa ca sa le acordam impotanta cuvenita.

 

Aranjamente florale nunti – Globurile de flori

Globurile de flori   sunt o varianta draguta de a transmite tuturor ca  “ Love is in the air!”. Sunt usor de suspendat si imprastie un miros placut in intreaga incapere.

 

Numerele de masa

Numerele de masa, meniurile  sau plicurile de bani reprezinta si ele un aspect important pentru ca in toata feeria creata de un asemenea eveniment sunt cele care ne ajuta sa ne organizam si le transmitem invitatiilor ca ne-am gandit la fiecare dintre ei in parte, ne face o deosebita placere ca se afla acolo si rem sa fie si pentru ei ca si pentru noi o seara sau o zi de neuitat.

Decoratiuni nunta Brasov | Aranjamente nunta Brasov

Venim in intampinarea voastra sa cream atmosfera propice pentru a sarbatori cea mai frumoasa zi cu buchete minunate, aranjamente florale inmiresmate si decoratiuni asortate. De asemenea, va oferim si plicuri de bani, meniuri, carduri de masa, marturii, porumbei, fantana de ciocolata, gheata carbonica etc.

Gasim solutii pentru a imbina armonios dorintele voastre cu bugetul disponibil. Rememorez cu placere, de cate ori am ocazia, fiecare eveniment si constat ca iubirea are o culoare speciala pentru fiecare, e invelita de mireasma unei anumite flori si e imbracata mai aristocrat, mai gingas sau mai clasic, in functie de viziunea si personalitatea fiecarui cuplu in parte.

Read More

Schi pe partia Zanoaga Bran

Posted in: Bran
Schi pe partia Zanoaga Bran

Are o lungime de 1000 de metri si o diferenta de nivel de circa 150 de metri, ceea ce o face accesibila pentru amatorii de schi de toate varstele.

Partia este dotata cu un teleschi in lungime de 700 de metri, tunuri de zapada artificiala si nicturna. In ce priveste gradul de dificultate, partia ofera multiple variante de coborare, astfel ca aici pot schia atat turistii incepatori, amatorii, cat si schiorii experimentati carora le plac coborarile abrupte si virajele bruste.

Read More

Orasul Brasov

Posted in: Imprejurimi
Orasul Brasov

La 30 de km de Bran puteti vizita orasul Brasov. Oras istoric dar in acelasi timp si modern. Municipul Brasov, a reprezentat de secole, unul dintre cele mai importante, puternice, si infloritoare orase din zona.

Read More