Suna la: 0368 453 671 sau Fa o Rezervare Online!FA ACUM O REZERVARE!

Fendissima – Studio & Spa

Fendissima – Studio & Spa

Oaza ta de liniste si relaxare!

Fendissima Studio & SPA, este cel mai prestigios salon de infrumusetare de la poalele Tampei, iata cateva servicii oferite:

  • COAFOR

Masajul capilar, ritualurile si creativitatea tehnicienilor nostri va vor demonstra ca vizita la Fendissima Studio&Spa este o adevarata ceremonie a transformarii dumneavoastra. Produsele de o calitate superioara sunt menite sa va ajute in prevenirea si tratarea problemelor pe care scalpul si firul de par le poate intampina.

  • MANICHIURA / PEDICHIURA

Ritualurile SPA cu care mainile si picioarele dumneavoastra vor fi rasfatate, calitatea superioara a produselor noastre, finetea cu care tehnicienii nostri va vor trata, vor face din vizita la Fendissima Studio&Spa o adevarata ceremonie a relaxarii. Veti simti fericirea pana in varful degetelor!

  • ESTETICA FACIALA

Relaxarea este cel mai puternic element al conceptului nostru. In cadrul cabinelor de estetica faciala veti gasi o gama larga de terapii menite sa ofere tenului dumneavoastra hidratarea, luminozitatea si protectia de care acesta are nevoie. Deoarece se doreste ca estetica faciala sa nu fie asociata cu termenul “durere”, va propunem sa incercati un serviciu bazat in totalitate pe masaj si relaxare: MICRODERMOABRAZIUNEA.

Puteti alege dintre cele doua game de produse pe care vi le recomandam cu incredere.

  • REMODELARE CORPORALA

Remodelarea corporala este un mod extrem de placut pentru a va relaxa si pentru a va deconecta de stresul cotidian. Alegand unul dintre serviciile specifice terapiilor corporale, pielea dumneavoastra va deveni vizibil intinerita si tonifiata, debordand de energie si suplete.

Fendissima Studio & SPA

  • Str. Mihai Eminescu, nr. 16, Brasov
  • 0268.411.513
  • office@fendissima.ro