Suna la: 0368 453 671 sau Fa o Rezervare Online!FA ACUM O REZERVARE!

Foto nunta Brasov

Foto nunta Brasov

Servicii complete foto-video nunta Brasov | Albume foto si invitatii nunta in Brasov

Doresti la evenimentul tau implicare, fotografii artistice, un album al mirilor personalizat, filmare la calitate FullHD editata, care sa puna in valoare momentele frumoase si haioase de la petrecere? Iti putem oferi toate acestea la scurt timp dupa terminarea nuntii – cu termen de livrare de maxim 3 saptamani.

Foto nunta Brasov

De la nunta, botezul sau petrecerea ta nu vei avea numai fotografii, vei avea amintiri de impartasit cu prietenii si familia ta, poze incarcate de emotie si viata. Toate acestea vor fi cuprinse in albumul de nunta sau de botez, ce va fi special al tau, personalizat special pentru tine!

Servicii video nunta

Fotografie in miscare, buna dispozitie,   zambetul si bucuria unor momente speciale de neuitat, toate vor fi pe DVD-ul de nunta sau de botez, vei retrai acele clipe minunate si peste ani si ani. Albumul digital va cuprinde cununia civila, religioasa si petrecere – in cazul nuntilor.

Servicii print

Ai atat de multe invitatii de nunta incat iti va fi greu sa te hotarasti asupra uneia singure, vei avea nevoie si de sprijinul lui. Invitatiile de nunta sau invitatiile de botez sunt disponibile in orice culoare, dimensiune si model  doriti voi.
Pentru mai multe detalii accesati:
e-mail: info@mariuspavel.ro
telefon Oranhe: 0745 068 089
telefon Vodafone: 0732 533 373